Fashion websites naar FashCom

16 september 2011


Op 1 september 2011 is FashCom opgericht als afsplitsing van Four People BV. We vonden dat het tijd werd dat onze online fashion activiteiten een eigen identiteit kregen. De naam FashCom is een samenvoeging (#ohreally), waarbij Fash voor Fashion staat en de Com voor Company maar ook voor (e-)commerce, commercial & communication.

FashCom heeft zich ten doel gesteld een toonaangevend bedrijf te worden in de online fashion sector en zal met verschillende bedrijfsmodellen gaan werken: een eigen webshop, (affiliate) portals en blogs. De websites ZinnGeld, Surfrace en Ek-Wk blijven onder Four People BV vallen.

Jeroen Romate en Stijn Kruijssen gaan bij FashCom de scepter gaan zwaaien, Eric Lang wordt de chief bij Four People. Alle drie de heren blijven aandeelhouders in zowel Four People als FashCom. Beide bedrijven zullen de huidige kantoren in Amsterdam en Nijverdal delen.
Four People B.V.   |    Tel: 020 - 486 39 19   |    Fax: 020 - 486 47 34   |    Mail: contact@fourpeople.nl