Zanox neemt M4N over

6 juni 2011

Zanox, het van oorsprong Duitse bedrijf, neemt M4N over. Dat kwam zojuist naar buiten in een bericht op fd.nl. Inmiddels bericht ook Emerce over de overname en heeft Zanox de volgende tweet geplaatst:Four People werkt sinds de start van onze eerste websites (begin 2002) samen met affiliate netwerk M4N. Een tijd waarin de gebroeders Joosten, oprichters van het bedrijf, zelf nog alle orders handmatig keurden. We willen ze dan bij deze ook feliciteren met de overname van hun bedrijf. De felicitaties gaan ook naar Zanox, dat met M4N een prachtig Amsterdams bedrijf binnenhaalt.

We zijn benieuwd of deze overname zorgt voor meer bewegingen op de markt. Wordt ongetwijfeld vervolgd..
Four People B.V.   |    Tel: 020 - 486 39 19   |    Fax: 020 - 486 47 34   |    Mail: contact@fourpeople.nl