Sjoerd Booij verlaat Four People

30 december 2010


Sjoerd Booij, hoofd techniek bij en mede-eigenaar van Four People, verlaat het bedrijf per 1 januari 2011. In 2002 startte Sjoerd samen met Eric Lang het spaarprogramma ZinnGeld.nl, welke in 2008 fuseerde met Surfrace.nl tot Four People BV. De taken van Sjoerd zullen worden overgenomen door Jos Romate.

Eric, Jeroen en Stijn (mede-oprichters/eigenaren Four People):
Toen we in 2002, een aantal maanden na de start van onze websites Surfrace.nl en ZinnGeld.nl, voor het eerst met z’n vieren bij elkaar kwamen, droomden we er van: een kantoor in het centrum van Amsterdam. Nu zijn we acht jaar verder en zitten we in dat kantoor (en hebben we er één in New York). Acht jaar van hard werken, nieuwe websites, tafeltenniswedstrijden in ons eerste kantoor op Amsterdam Sloterdijk, pionieren, reisjes naar Las Vegas en New York, borrels, successen, storingen en sneeuwballengevechten.

Een avontuur van de vier mensen komt ten einde, het avontuur van Four People gaat natuurlijk gewoon door. Sjoerd; bedankt voor je inzet, Apple-kennis, geforwarde Dumpert-filmpjes, gezelligheid en humor. Heel veel plezier en geluk met alles wat je gaat doen!

Sjoerd:
Na negen mooie jaren ga ik vanaf volgend jaar weer mijn eigen weg. Het was absoluut geen makkelijke beslissing. Je laat ten slotte niet zomaar je kindje, partners en collega’s achter. Na lang nadenken was het me toch duidelijk. Ik wil te graag andere dingen gaan doen. Fotograferen om precies te zijn. Inderdaad, dat is een flinke ommezwaai in verhouding met wat ik nu doe en dat is precies wat ik nodig heb. Een nieuwe passie om dagelijks mee bezig te zijn.

Four People is een fantastische tijd geweest met al zijn ups en downs. Ik wil iedereen dan ook ontzettend bedanken voor de vele fijne jaren die we samen gewerkt hebben. Ik zal jullie missen, maar ik zal jullie ongetwijfeld nog spreken! Oh, en mocht iemand een fotograaf nodig hebben, je weet me te vinden op sjoerdbooij.nl 😉
Four People B.V.   |    Tel: 020 - 486 39 19   |    Fax: 020 - 486 47 34   |    Mail: contact@fourpeople.nl