Four People koopt schoenen.nl

27 oktober 2010

Four People heeft weer een nieuwe domeinnaam aangekocht: schoenen.nl! Voor de geinteresseerden hieronder het persbericht.

Schoenen.nl verkocht voor 120.000 euro

Het Amsterdamse internetbedrijf Four People heeft de domeinnaam schoenen.nl gekocht van webshopontwikkelaar Connective Power. Met de verkoop is een bedrag gemoeid van 120.000 euro. Schoenen.nl is één van de duurste .nl domeinnamen van de afgelopen jaren. Van de openbaar gemaakte verkopen gingen alleen vakantie.nl (2,5 miljoen euro) en seks.nl (200.000 euro) voor hogere bedragen over de toonbank.

Four People zet met de aankoop van schoenen.nl haar eerder ingezette strategie voort. Eerder dit jaar kocht het onder andere spijkerbroeken.nl en laarzen.nl; van de laatste ging afgelopen week de website online. Op de websites kunnen consumenten inmiddels producten vinden van tientallen webwinkels. “Doordat wij het aanbod van de beste webshops bundelen is de kans dat een consument via onze websites slaagt, groot” aldus Stijn Kruijssen van Four People.

De domeinnaam www.schoenen.nl werd overgenomen van Connective Power. Herman de Jager van Connective Power: “Front- en backoffice ontwikkeling voor professionele webshops, dat is waar we groot mee zijn geworden en dat is waar we goed in zijn. Ons bedrijf moet hierop de focus hebben om te kunnen blijven excelleren!”
Four People B.V.   |    Tel: 020 - 486 39 19   |    Fax: 020 - 486 47 34   |    Mail: contact@fourpeople.nl