Spijkerbroeken.nl online!

23 september 2010

Na een zomer hard werken -vooral door onze technische jongens- is onze nieuwste website online: Spijkerbroeken.nl. Bezoekers kunnen op de site jeans vinden van verschillende webshops, waaronder VIF jeans, Men at Work en Wehkamp. Hierdoor ontstaat een uitgebreid aanbod aan spijkerbroeken, van hele goedkope tot de merken uit het hogere segment, zoals Nudie Jeans, PRPS en G-Star Raw. Daarnaast zullen we op de site ook nieuwe collecties, kortingscodes en acties plaatsen.

Voor Spijkerbroeken.nl is in-house een geheel nieuw systeem gebouwd. De komende maanden zullen meer sites op dit nieuwe systeem worden aangesloten, waarbij Laarzen.nl de volgende is. Ook Jurkjes.nl, dat al langer actief is, zullen we dit jaar een nieuwe look & feel geven.

In 2011 denken we met de verschillende shopsites totaal 2,5 miljoen Euro omzet te kunnen genereren voor de aangesloten webshops.

spijkerbroeken
Four People B.V.   |    Tel: 020 - 486 39 19   |    Fax: 020 - 486 47 34   |    Mail: contact@fourpeople.nl